2020, Güzel Bir Yıl Olsun...

Bodrum’da binlerce kişi yeni yıla coşku içinde girdi. Alınan geniş çaplı güvenlik tedbirlerinin de etkisiyle ilçede yılbaşı gecesi önemli bir olumsuzluk yaşanmadı, vatandaşlar yeni yıla huzur içerisinde girdi.

2020, Güzel Bir Yıl Olsun...

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bodrum’da yeni yıl kutlamalarının adresi Bodrum Belediye Meydanı idi. 

Rengarenk süslenen cadde ve sokaklarda dolaşan vatandaşlar 2020'ye saatler kala Bodrum Belediye meydanında yoğunluk oluşturmaya başladı. Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı konserinde Dj Suat Ateşdağlı ve Percussion Ozi sahne aldı. 

Binlerce kişiye canlı performans sergileyen ünlü DJ'in çaldığı şarkılarla coşan vatandaşlar, hep bir ağızdan geri sayım yaptı. 2020 yılına girildiğinde eğlence doruğa ulaştı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise sahneye çıkarak meydanda toplanan vatandaşların yeni yılını kutladı. 

BODRUM BELEDİYESİ HAVAİ FİŞEK ATMADI

Bodrum Belediyesi bu yılki kutlamalarda havai fişek gösterisi yapmadı. Havai fişeklerin, kuşlar ve diğer canlılara zarar verdiği gerekçesiyle atılmadığı bildirildi.

Bodrum’da yılbaşı kutlamaları cadde ve sokaklara da taştı. Kimi vatandaşlar sokaklarda davul zurna eşliğinde oynadı. Bodrum’da eğlence sabahın erken saatlerine kadar devam etti. 

EMNİYET GÜÇLERİ YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de vatandaşların yılbaşı gecesini huzurlu bir şekilde geçirmesi için geniş çaplı asayiş ve trafik tedbirleri aldı. Polis, kendi sorumluluk alanında 21 ekip, 14 motorsiklet ve 10 yaya devriye olmak üzere toplamda 250 personelle yılbaşı boyunca tedbirler aldı, olumsuzluklara müdahale etti. 

Gece boyunca birkaç kaza ve tartışma dışında önemli bir olayın yaşanmadığı bildirildi.