3 Kişi Daha Koronavirüse Yenildi

Bodrum’da 3 kişi daha koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi.

3 Kişi Daha Koronavirüse Yenildi

Edinilen bilgiye göre ilçede uzun yıllardır faaliyet gösteren Delfi Otel’in sahibi Mehmet Dağoğlu’nun ağabeyi 56 yaşındaki Şenol Dağoğlu, yaklaşık 10 gün önce yakalandığı koronavirüse yenildi. Turizmci Mehmet Dağoğlu, üzüntüsünü şu sözlerle paylaştı:

“Tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Abim Şenol Dağoğlu’yu maalesef 56 yaşında bu sabaha karşı kaybettik. 3 yıldır diyaliz hastası idi, Muğla’da kalıyordu. Orada virüs alıyor entübe, yoğun bakım derken 10 günde bu lanet hastalığa yenik düştü maalesef. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Lütfen tüm dostlarımın şu lanet covid virüsüne aman dikkat diyorum, dibimize kadar girdi. Herkese virüssüz sağlıklı günler dilerim.”

Çırkan Mahallesi’nde yaşayan evli ve 4 çocuk 9 torun sahibi Şerife Başaran da bir ay önce koronavirüse yakalanmıştı. Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Başaran, gece saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Cenazesi Bitez Mezarlığı’na defnedildi. 

Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 34 yaşındaki Gülcihan Bayram da yaşama tutunamadı. Bayram'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Milas’a gönderildi.