Basın Mensupları Oasis’te Buluştu

Bodrum’da görev yapan basın mensupları, Oasis Bodrum’un yıllardan beri geleneksel hale getirdiği yeni yıl yemeğinde bir araya geldi.

Basın Mensupları Oasis’te Buluştu

Oasis’te faaliyet gösteren Urfa Diyarı isimli işletmede gerçekleşen geleneksel yeni yıl yemeğine ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile OASİS AVM yöneticileri katıldı. Canlı müzik dinletisi eşliğindeki davette bir konuşma yapan Oasis Bodrum Genel Müdürü Özgen Özyurt, şunları dile getirdi:

“Bir yandan iyi, bir yandan kötü. İyi tarafı bir yıl geçti ve bu vesileyle yine bir araya geldik. Kötü tarafı hepimiz bir yaş daha yaşlandık. Süre inanılmaz çabuk geçiyor. Sanki görevime dün başlamış gibiyim ama 2,5 yıl oldu. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Ayrıca sizin nezdinizde Kaymakamımız sayın Bilgehan Bayar'a, Belediye Başkanımız Ahmet Aras ve bu akşam aramızda buluanan belediye meclis üyemiz Hülya Aşkın’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazeteciler Zeki Özkeskin, Ercan Vuranlar ve Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz da basın mensuplarını her yıl bir araya getiren Oasis’e teşekkür etti. 

Toplantıda Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş aşamasında olduğu ve önümüzdeki günlerde kuruluşunun ilan edileceği açıklandı.