Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Bodrum’da düzenlenen Bodrun Ultra Maratonu sonrası dereceye girenlere ödülleri verildi.

Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

İlçede 5'inci kez gerçekleştirilen organizasyona yaklaşık 600 sporcu kayıt yaptırdı. 60K, 23K, 10K ve 6K parkurlarında mücadele eden sporcular, Bodrum tepelerindeki patikaları aştılar. Bodrum Belediye Meydanı'ndaki başlangıç noktasından yarışa başlayan koşucular, yine aynı noktada yarışı tamamladılar. 

Maratonun ödül töreni Trafo Kafe’de yapıldı. Törende konuşan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, “Bu yıl 5. Düzenlenen Bodrum Ultra Maratonu, Bodrumun eşsiz doğasını koşarak keşfetmek için yurtiçinden ve yurtdışından gelen 600'e yakın koşucumuzla gerçekleşti. Sporcularımız Bodrum Belediye Meydanından başlayarak Bodrum patikalarında koşularına devam ederken; yangından zarar gören bölgelerimizden geçerek anlamlı bir koşuya imza atıp farkındalık oluşturdular. Aynı zamanda 5. Bodrun Ultra Maratonu Meme Kanseri farkındalığı için koşan Belçikalı katılımcılara Bodrum ev sahipli yaptı. Meme kanseri geçirmiş kişilerin spor ile hayata yeniden tutunmak için koşan ekibe de bu anlamlı farkındalığı yarattıkları Bodrum Belediyesi ve Sayın Başkanımız Ahmet Aras adına teşekkür ediyoruz. Bodrum Belediyesi olarak temel hedefimiz; Bodrum'u spor turizminde söz sahibi bir kent seviyesine getirmektir. Bodrum bu tür etkinliklerle anılarak yoluna devam edecektir. Çok renkli ve şenlik havasında geçen bu organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor ve sporcularımızı kutluyorum.” diye konuştu. 

Törende 60K, 23K, 10K ve 6K parkurlarında kadınlar ve erkekler kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi. Ayrıca çeşitli yaş kategorilerinde dereceye girenler de ödüllerini aldı.