Geri Dönüşler Başladı

Bodrum'da tatillerini bitirip evlerine dönen tatilciler, uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Geri Dönüşler Başladı

Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü ilçenin ana arterlerinde beklenen yoğunluk oluşmadı. Trafiğin gündüz saatlerinde oldukça rahat bir şekilde aktığı gözlendi. Akşam saatlerinde ise Bodrum merkezindeki mekanlara giden tatilciler sebebiyle araç yoğunlukları gözlendi. Cevat Şakir Caddesi ve Neyzen Tevfik Caddesi’nde trafik akışı zaman zaman durdu. 

Bayramın 3’üncü günü araç yoğunluğunun ilk 2 güne nazaran biraz arttığı gözlendi. 3’üncü gün öğle saatlerinde özellikle Yalıkavak Mahallesi’nde klometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu vardı. Yalıkavak - Dirmil Kavşağı'ndan başlayan araç kuyruğunun zaman zaman Geriş Mahallesi'ne kadar uzandığı görüldü. 

Kurban Bayramı’nın 4’üncü günü Bodrum’un farklı mahallerinde tatillerini yapan yerli turistlerin bir kısmı, tatillerini bitirip dönüş yolculuğuna geçti. Çoğunluğu İstanbul ve Ankara'dan gelen tatilcilerin ilçenin ana arterlerinde uzun araç kuyrukları oluşturdukları görüldü. 

Öğle saatlerine doğru Mümtaz Ataman Kavşağı’ndan başlayan araç kuyruğu, zaman zaman Konacık Jandarma Kavşağı’na dayandı. Araçlar iki kavşak arasındaki yolu, dakikalarca geçemedi. 

Gidiş istikametindeki geri dönüş yoğunluğunun yarın da devam etmesi bekleniyor. 

Tatillerine devam eden turistler ise sahillere akın etti. Hava sıcaklığının gölgede 37 derece ölçüldüğü ilçede deniz kum ve güneşin tadını çıkardılar.