İlk Toplantılarını Yaptılar

Geçtiğimiz günlerde kurulan Bodrum İşinsanları Derneği, ilk toplantısını yaptı.

İlk Toplantılarını Yaptılar

15 Kasım 2021 tarihinde kuruluşu onaylanan dernek, ilk toplantısını Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi. 30 kurucu üyesi bulunan derneğin üyeleri kendilerini tanıttı ve iş hacimlerini nasıl genişletebilecekleri üzerine konuştu. 

Dernek Başkanı Mete Yılanlı, Kent Haber’e yaptığı açıklamada dernekle ilgili şu bilgileri aktardı:

“Bodrum’da ticaretimize katkı sağlayacağımız, belli bir sermaye üreteceğimiz, ilçemize değer katacağımız bir yapı kurmak için böyle bir dernek kurduk. 15 Kasım 2021 tarihinde kuruluşumuz onaylandı. Bugünkü toplantıda üyelerimizi birbirleriyle tanıştırıyoruz. 30 kişiyle bu derneği kurduk. Her sektörden iş insanlarımızı alıyoruz, herhangi bir ayrım yapmıyoruz. Belli bir sermaye, belli bir gücü olan tüm Bodrum işinsanlarını aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Burak Aslanpınar da “Bodrum İşinsanları Derneği olarak öncelikli hedefimiz Bodrum’da birlikteliğimizle, işimizi geliştirerek kazandığımızı yine Bodrum’a bırakmak. Bodrum’un piyasasını ve hacmini büyütmek ve buraya bir fayda sağlamak. Bunu birliktelik ve birbirimize destek olarak sağlayacağız” şeklinde konuştu.