Kaldırıldığı Hastanede Yaşamını Yitirdi

Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Sabri Saraçoğlu (51) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaldırıldığı Hastanede Yaşamını Yitirdi

Dün (perşembe) öğle saatlerinde Milas-Bodrum karayolunda, Milas'a bağlı Meşelik Mahallesi Adabükü Kavşağı’nda zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. 

Ersan K.'nin kullandığı 48 AET 813 plakalı TIR, Bodrum-Milas yolunda kontrolden çıkıp, kırmızı ışıkta bekleyen 5 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobiller sürüklendi, TIR da refüje çıkarak durdu. Kazada, araçlarda bulunan toplam 7 kişi yaralandı.

Bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları sıkıştıkları araçlardan çıkardıktan sonra Bodrum ve Milas’taki hastanelere sevk etti.

Kazada ağır yaralanan Sabri Saraçoğlu ise Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Ancak, Saraçoğlu burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Uzun yıllardan beri Bodrum'da girişimleri olan ve sevilen bir isim olan Saraçoğlu'nun cenazesi memleketi İzmir'de bugün toprağa verilecek.

TIR sürücüsü Ersan Küçük ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güvenlik güçlerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturma ise devam ediyor.