Katil Zanlısı Yakalandı!..

Bodrum’da balık çiftliğinde çalışan Hasan Yanik (39) ile Hamdi Ekim Serdaroğlu’nu (26), kafalarından vurarak öldüren katil zanlısı Mehmet Veysi A. polis ekipleri tarafından börek yerken yakalandı. Zanlının yakalanma anları ise çevrede bulunan güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Katil Zanlısı Yakalandı!..

Göltürkbükü Mahallesi’ndeki bir su ürünleri işletmesinde geçtiğimiz Cuma günü sabaha karşı 26 yaşındaki Hamdi Ekim Serdaroğlu ile 39 yaşındaki Hasan Yanık’ı pompalı tüfekle öldürerek kayıplara karışan Mehmet Veysi A. isimli katil zanlısı Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yokuşbaşı Mahallesi’nde kıskıvrak yakalandı. Emniyet müdürlüğü karşısında börek yerken yakayı ele veren zanlının tanınmamak için bıyıklarını kestiği ve yanında olayda kullandığı düşünülen silahla yakalandığı öğrenildi. 

Zanlının yakalanma anları ise çevrede bulunan güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Gözaltına alınan cinayet zanlısının sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

DİDİK DİDİK ARANMIŞTI...

Mehmet Veysi A.’nın bulunması için Jandarma ekipleri Bodrum bölgesinde operasyon düzenlemiş ve zanlıyı havadan ve karadan yapılan incelemelerle didik didik aramıştı. 

Cinayette hayatını kaybeden Su ürünleri mühendisi Hamdi Ekim Serdaroğlu Bitez Mahallesi’nde, Hasan Yanık ise İzmir’in Tire ilçesinde düzenlenen cenaze törenleriyle toprağa verilmişti.