MHP Yönetimi Basınla Buluştu

Geçtiğimiz ay ilçe kongresini yapan Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı, Bodrum’da görev yapan basın mensupları ile biraraya geldi.

MHP Yönetimi Basınla Buluştu

Bitez Mahallesi Bergamut Caddesi’ndeki Kaşıbeyaz Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya İlçe Başkanı ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Kul ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı. 

Kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Bahattin Kul, ilçe kongresi sonrası basın mensupları ile tanışma kaynaşma toplantısında bir araya geldiklerini ifade ederek "Bodrum’da yaptığımız veya yapacağımız herhangi bir uygulamanın tamamen basından geçtiğini, basınla beraber hareket etmemiz gerektiğini, basın olmadan hiçbir şekilde kitlelere ulaşamayacağımızın bilinci içerisindeyiz. Dolayısıyla bizim için önemli olan şey, hep birlikte bir aile gibi hareket etmek" dedi.

İlçe Yönetim Kurulu üyelerini de tek tek tanıtan Kul, "Biz bir siyasi partiyiz. Hedefimiz, her partinin olduğu gibi Bodrum Belediyesini almak, alabilmek için çalışmalar yürütmektir. Amacımız budur. Biz yerel belediyenin Bodrum halkına yaptığı ve yapacağı işlerin takipçisi olacağız. Tüm çalışmaların takipçisi olacağız" dedi. 

Kul, bir Belediye meclis üyesi olarak belediyenin çalışmalarını nasıl bulduğu sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Belediyedeki en büyük eksiklik koordine olamamak. İşin başında olan, işi yürüten arkadaşlarımızın yeterince titiz davranmadıklarını ya da işin ehli olan insanların o oluşumların içinde olmamaları şeklinde gözlemliyoruz. Çok kısa süre alacak işlerin uzun süreye yayılması. Ama yapılan şeyler yanlıştır demiyoruz, eksik yanları var. Birtakım yanlış uygulamaların olduğunu gözlemliyoruz. Başkan Ahmet Aras bey çok olumlu, söylediğimiz şeylere tamam diyor. Muhtemelen beyefendiliğinin yanında sokaktaki vatandaşa, esnafa aynı tavrı var, tamam diyor. Ama uygulama noktasında maalesef o tamamın tamam olmadığını görüyoruz. Kendisine de söyledim; başkanım bir şeye hayır diyecekseniz yüzümüze söyleyin diye. Fakat bu noktada başkanın biraz basiretsizliği mi diyeyim, yumuşak yüzlülüğü mü? Hayır diyemeyişi. Ama uygulamaya geçtiğinde sorunlar olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Partiyi 500 üye ile devraldıklarını açıklayan Bahattin Kul, şu anda üye sayılarının bin 200 civarında olduğunu söyledi.