Motosiklet Otomobile Çarptı; 2 Yaralı!

Bodrum’da üzerinde baba kızın olduğu motosiklet bir otomobile çarptı. Kazada motosiklette bulunan iki kişi de yaralandı.

Motosiklet Otomobile Çarptı; 2 Yaralı!

Bodrum'da sabah saatlerinde, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde Konacık'tan Bodrum istikametine doğru seyir halindeki Ahsen Arıcı idaresindeki 35 NBB 80 plakalı otomobil ile yine aynı istikamette seyreden 48 BU 043 plakalı motosiklet Jandarma Kavşağı'nda çarpıştı. Kazanın, her iki aracın sürücülerin Jandarma Kavşağı'na yaklaştıklarında sola doğru manevra yapması sonucu meydana geldiği öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre kavşakta acele ederek otomobili geçmeye çalışan motosiklet, bir anlık dikkatsizlik sonucu otomobile çarparak devrildi. Çarpmanın etkisi ile devrilen motosiklet üzerindeki baba kız yola savrularak yaralandı. Olay yerine gelen vatandaşlar kazazedelere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza mahalline gelen 112 Acil Sağlık ambulansı ile hastaneye kaldırılan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Kazayı anlatan otomobil sürücüsü ise dönüş yaptığı sırada motosiklet sürücüsünün çok hızlı bir şekilde geldiğini savundu. 

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Muhabir: Fatma KILIÇ