Ortalık Savaş Alanına Döndü; 2 Yaralı!

Bodrum’da 4 aracın karıştığı kazada karayolu savaş alanına döndü, kazada 2 kişi yaralandı.

Ortalık Savaş Alanına Döndü; 2 Yaralı!

Kaza, bugün akşamüstü saatlerinde Türkbükü– Torba yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yolda seyreden bir TIR, orman yolundan önüne başka bir TIR çıkınca çarpmamak için ani fren yaptı. 

Fren yapan TIR, kayarak yolun diğer şeridine geçip o esnada yoldan geçen bir cipe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle cip de yoldan çıktı. 

Kaza sonrası taraflar kısa süreli şok yaşadı. Birkaç dakika sonra kazayı fark etmeyerek yolda hızlı bir şekilde seyreden bir otomobil, kaza bölgesine gelince kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen minibüsle kafa kafa çarpışan otomobilin sürücüsü, emniyet kemeri takılı olmayınca aracın camından yol kenarına fırladı. 

Çarpışma sonrası otomobil ile minibüs de yol kenarına savruldu. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobilin camından fırlayan Abdurrahman Kalaycı ile minibüste olduğu öğrenilen bir kadın yaralandı. 

İhbar üzerine sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. 112 Acil Sağlık ambulanslarına alınan yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Jandarma ekipleri de yolda güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.