Sağlık Vakfı’nda Yılbaşı Kutlaması

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, pandemi nedeniyle yeni yıl kutlamasını bu yıl online olarak gerçekleştirdi.

Sağlık Vakfı’nda Yılbaşı Kutlaması

24 yıldır Bodrum’da, engelli bireylerin tedavi, terapi ve eğitimi için faaliyet gösteren Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, yeni yılın gelişini zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak kutladı. 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya’nın açılış konuşması ve yılbaşı mesajı ile başlayan etkinlik, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin kendilerine Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Genç Kızılay Derneği tarafından hediye edilen yılbaşı hediyelerini açma merasimi ile devam etti.  Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ve Kızılay Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ’un davetlilere yeni yıl mesajlarını iletmelerinin ardından Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinden Görkem Dokur, Kansu Nergiz, Emire Acar ve Tarkan Tıkız, engelli arkadaşları ve misafirler için şarkılar seslendirip, başarılı performanslarını sergilediler. 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yılbaşı Eğlencesinde ünlü müzisyen Bülent Özdemir ve Bodrum’un Yöresel Sanatçısı Mustafa Ergene engelli bireylerimizi yalnız bırakmadı ve onlar için sevilen şarkılarını seslendirdi. Sanatçı Nur Yörükoğlu ve Bodrum Genç Kızılay Derneği’nden Ceren Tepe ve Pınar Kişioğlu’nun da konuk olarak katılıp, şarkılarını seslendirdiği etkinlikte tüm davetliler müzik dolu, keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Etkinlik Bodrum BESİAD’ın sponsorluğunu üstlendiği Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri için düzenlenen yılbaşı çekilişi ile sona erdi. 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, “Çok Değerli Vakıf Dostlarımız; Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ailesi olarak bize duyduğunuz güveni haketmek için yoğun gayret sarf ettiğimiz bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bodrumlular olarak hepimizin değerli katkıları ile büyük işler yapan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfımız; engellilerimizin özel eğitimi, rehabilitasyonu ile sosyal ve ekonomik hayat içinde yer almaları için Ülkemizde “örnek gösterilen model” olmayı hak edecek çok çeşitli projeleri hayata geçirdi. Yurttaşlık bağı ile akraba hissetiğimiz bu kocaman ailemize dahil olan, el veren, emek veren herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. 2020 yılının, tüm insanlığa, yurttaşlarımıza, size ve sevdiklerinize sağlık, huzur getirmesini ve bereketli bir yıl olmasını diliyoruz. Engelsiz, sevgi dolu, sağlıklı nice güzel yıllara” diye konuştu.