Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

Spor Toto 1. Lig'de liderliğini sürdüren Bodrumspor, evinde kendisi gibi zirve mücadelesi veren Manisa FK'yı ağırlayacak. Hentboldaki temsilcimiz Yalıkavakspor ise Konyaaltı Belediyesi’ni konuk edecek.

Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

Bodrumspor, ligde 5 maçı geride bırakırken, bu süreçte 3 maçını sahasında oynadı. Bu üç maçta da yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz, Yeni Malatya ve iddialı rakibi Eyüp'ü yenerken, tek puan kaybını Adana beraberliği sonrası yaşadı. Namağlup unvanını Altay maçıyla sona erdiren Bodrumspor, evindeki üç maçta 9 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

DRAZİC İLK 11'E DOĞRU

Bodrum'un Manisa maçında en büyük kozu, 2'şer gol atan Samet ve Celal'in yanı sıra bir kez fileleri sarsan Jahovic olacak. Macaristan'ın Honvend ekibinden transfer olan ve Altay maçında sonradan oyuna girip 31 dakika sahada kalan orta saha oyuncusu Drazic'in ilk 11’de görev alması bekleniyor.

Karşılaşma, TRT Avaz ve Bein Sports Max 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. 

İki takım arasında 18 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak maçı, Reşat Onur Coşkunses yönetecek. 

YALIKAVAK’IN RAKİBİ KONYAALTI BELEDİYESİ

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Yalıkavakspor ise ligin ikinci maçında Antalya ekibi Konyaaltı Belediyesi’ni konuk edecek. 18 Eylül Pazar günü Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 17.00’da başlayacak. İlk maçta Kastamonu’ya deplasmanda mağlup olan temsilcimiz, ilk galibiyetini almak istiyor.