Bodrum FK, 1 Puanla Dönüyor

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Tuzlaspor, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile golsüz berabere kaldı.

Bodrum FK, 1 Puanla Dönüyor

Trendyol 1. Lig'deki temsilcimiz, Bodrum Futbol Kulübü, ligin 32. haftasında Tuzlaspor, Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu'nda Bodrum FK'yı konuk etti. İki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, müsabaka golsüz sona erdi.

Ev sahibi, bu sonuçla üst üste 3. beraberliğini alırken 34 puanla ligde kalma mücadelesini kalan 2 haftada sürdürecek. Süper Lig'e yükselmek için play-off mücadelesi veren yeşil-beyazlılar ise puanını 53'e yükseltti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Zorluk derecesi yüksek bir maçtı. İki takımın da farklı hedefleri vardı. Biz play-off’u garantileyip 3. olmanın peşindeydik, rakibimiz de tamamen düşmemenin peşinde. Oynadığımız saha kötü bir sahaydı. Rakibimizin dirençli savunma yapması pozisyon üretemememizde etkili oldu. Bugün itibarıyla play-off matematiksel olmasa da hemen hemen garantiye yakın. Biz de çok pozisyon vermedik. Onlardan bir tanesini yesek maç farklı boyuta gelebilirdi. Dengeli, çekişmeli, iki takımın da iyi savunma yaptığı bir müsabaka oldu. Mücadele dozu yüksekti, dolayısıyla 1 puan aldık" ifadelerini kullandı.