Bodrumspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor

TFF 2. Lig ekiplerinden temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sezona hazırlandığı Afyon kampında hazırlık maçlarına devam ediyor. Takımın Afyon'daki kampı 1 hafta daha uzatıldı.

Bodrumspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor

Önceki gün Erbaaspor ile karşılaşan ve sahaya gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıkan yeşil-beyazlı ekip, rakibiyle 3-3 beraber kaldı. Golleri, Emirhan, Emre Can ve Emre kaydetti.

Bodrumspor dün de 2. lig ekiplerinden Afjet Afyonspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Birçok gol pozisyonuna giren ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Bodrumspor, maçı Burak Çolak'ın golüyle 1-0 kazandı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’dan yapılan açıklamada Afyon kampının bir hafta daha uzatıldığı ifade edilerek şöyle denildi:

“Takımımız Afyon kampını bir hafta daha uzattı. Tüm kafile covid-19 testinden geçirildi ve hiçbir sporcumuzda pozitif bulgulara rastlanmadı. Kaldığımız otelde tek takımız, ayrıca yeni gelen futbolcularla kaynaşmanın daha hızlı olacağını düşündük.”

Açıklamada 20 Eylül Pazar günü Ankara Etimesgut deplasmanında oynanacak ligin ilk maçı için takımın maçtan bir gün önce Afyon’dan karayolu ile Ankara’ya geçeceği ifade edildi.