Bodrumspor'un Rakipleri Belli Oldu

Temsilcimiz Bodrumspor’un mücadele ettiği 2. Lig’de kura çekimi yapıldı.

Bodrumspor'un Rakipleri Belli Oldu

TFF 2. Lig'de Beyaz ve Kırmızı grubu oluşturan takımlar belli oldu. 2020-2021 Sezonu TFF 2. ve 3. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Kura çekimine Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya da katıldı.

2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 2, 3 ve 4. Grup'ta 17, 1. Grup'ta ise 16 takımla oynanacak.

TFF 2. Lig 19 Eylül 2020 tarihinde başlarken, 8 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Ligde 5, 10, 15, 24, 29 ve 34. hafta maçları hafta içi oynanacak.

Bodrumspor’un mücadele edeceği Kırmızı Grup takımları ise şu şekilde;

1922 Konyaspor, Başkent Akademi, Bayburt İl Özel İdare Spor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Elazığspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, GMG Kastamonuspor, Karacabey Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu, Turgutluspor, Van Spor FK