Çağdaş Bodrum Rahat Kazandı

Misli.com Basketbol liginde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, konuk ettiği Akran Gemlik’i 81-60 mağlup etti. Şampiyonluk yolunda iddiasını sürdüren Çağdaş Bodrumspor önemli bir galibiyete imza attı.

Çağdaş Bodrum Rahat Kazandı

Bitez Bodrum Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya 39 puan ile ikinci sırada çıkan ve maça rakibine oranla hızlı başlayan Çağdaş Bodrumspor, ilk çeyreği 26-12 önde geçerken, ilk yarıyı, 46-19 rakibinin önünde tamamladı. İkinci yarının başlama düdüğüyle daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği 55-44 geçerken, maçın son düdüğüyle 81-60 galip tamamlayarak 23’üncü haftaya 42 puanla lider olarak girdi. 

BAŞARIYI BODRUM HALKINA BORÇLUYUZ

Sezon sonunda şampiyonluk iddialarının olduğunu belirten Çağdaş Bodrumspor Başkanı Dağlarca Çağlar, “ Başarıyı Bodrum halkını borçluyuz. Bodrum halkı ciddi anlamda bizi sahiplendi. Her şey transfer gücüyle olmuyor, Bodrum halkının sahiplenmesiyle biz bu birlikteliği yakaladık. İyi kadromuz var, iyi bir idari kadromuz var. Bununla beraber iyi yerlere geldik. Son 9 maçımız kaldı, hayırlısıyla inşallah süper lige çıkmak istiyoruz. Süper lige çıkmayı başaracağız, hedefimiz şampiyonluk. Depremle ilgili öncelikle tüm milletimizin başı sağ olsun. Taraftarlarımızdan sembolikte olsa 20 liralık bir bilet ücret talep ettik. Ne kadar topladıysak bizde o kadar ekleyerek, gerekli yardım kuruluşlarına bağışlamaya karar verdik. Sezon sonuna kadar bizde taraftarımızla ve Bodrum halkıyla birlikte bu işin içerisinde olmak istedik. Bizim için önemli olanz bir diğer hususta altyapı. A takım sahnenin ön yüzü ama en kıymetli olan alt taraf. Sadece bölgemizde değil diğer illerdeki gençlerimizi de spora kazandırmak istiyoruz." dedi.