Depremzedeler İçin Askıda Bilet

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından bölgeden ayrılan vatandaşların, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oy kullanabilmesi için, Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı(TÜLOV) tarafından askıda bilet kampanyası başlatıldı.

Depremzedeler İçin Askıda Bilet

Adres kaydı deprem bölgesinde bulunan vatandaşların genel seçimde oylarını kullanabilmeleri amacıyla TÜLOV tarafından askıda bilet kampanyası başlatıldı. https://fonzip.com/tulov/askida-bilet adresine yapılacak bağışların, TÜLOV’un hesabında birikerek, günlük olarak “Askıda Bilet” platformuna kayıt yapan seçmenlere bedelsiz bilet imkanına dönüşeceği bildirildi.

TÜLOV Bodrum Temsilcisi Av. Remzi Kazmaz, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada “Daha önce öğrencilerimiz için başlattığımız Askıda Bilet kampanyası ile bayramda evlerine gitmek isteyen binlerce çocuğu evlerine ailelerine kavuşturduk. Şimdi de deprem bölgelerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlarımız için Askıda Bilet kampanyasını başlattık. Sen de katıl, destek ol.” dedi.