Evinde Asılı Halde, Ölü Bulundu!

Bodrum’da yaşayan 60 yaşındaki 4 çocuk babası Mehmet Ali Zorlu, evinde asılı halde ölü bulundu. Zorlu’nun intihar ettiği sanılıyor.

Evinde Asılı Halde, Ölü Bulundu!

Olay, öğle saatlerinde Torba Mahallesi’nde yaşandı. Müstakil bir evde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşayan Mehmet Ali Zorlu’nun evine giden komşusu, pencere camının kırık olduğunu fark etti. Pencereden içeri baktığında ise Zorlu’yu asılı halde gördü. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Zorlu’nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ve savcı incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

3 evliliğinden 4 çocuğu bulunan Mehmet Ali Zorlu’nun hayvancılık yaparak geçimini sağladığı bildirildi. Alkol problemi olduğu ifade edilen ve bir süre önce de yine yaşamına son verme girişiminde bulunduğu öğrenilen Zorlu'nun intihar ettiği sanılıyor. 

Zorlu’nun cenazesini bulan komşusu ise “Öğle saatlerinde Mehmet Ali’nin arabasını görünce evde olduğunu düşündüm ve evine gittim. Pencere camının kırık olduğunu gördüm. İçeri baktığımda asılı halde buldum” dedi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.