Gürkan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bodrum’da yaşamını yitiren 3 çocuk annesi Dr. Bedriye Gürkan(74), sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Gürkan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları eski MYK üyesi ve Ege Bölge sorumlusu, Cumhuriyet Kadınları Derneği Halikarnas Şube Başkanı Dr. Bedriye Gürkan, Acıbadem Hastanesi’ne kanser tedavisi görüyordu. Son günlerde zatürreye de yakalanan Gürkan, dün sabah saatlerinde hayata veda etti.

Geçen Mart ayında yaşamını yitiren Muğla Barosu eski başkanlarından Av. Mustafa Gürkan'ın da eşi olan 3 çocuk annesi Dr. Bedriye Gürkan için Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 

Törene, ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Gürkan’ın arkadaşları tiyatro oyuncusu Mihriban Er ile Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Müdürü Rezzan Şebin, tabutunun başında uzun süre gözyaşı döktü. 

Dr. Bedriye Gürkan, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığı’na defnedildi. 

Öte yandan Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde aynı anda Yüksek İnşaat Mühendisi ve Yüksek Divan Kurulu (YDK) Üyesi Savcı Eker’in de cenaze töreni vardı. Eker de kılınan cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Savcı Eker için Fenerbahçe Spor Kulübü de internet sitesinden taziye mesajı yayımladı.