Hayvansever Dernek Yararına Kermes

Bodrum’da kimsesiz hayvanların tedavilerini üstlenen ve onlara yuva bulmak için faaliyetler yürüten Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği yararına bir kez daha kermes düzenlenecek.

Hayvansever Dernek Yararına Kermes

Kurulduğu 2018 yılından bu yana, sokak hayvanlarının maruz kaldığı trafik kazaları sonrası ameliyat ve tedavilerini üstlenen, terk edilenlere yuva bulmak için uğraşan Başka Bir Hayat Derneği, her gecen gün artan giderlerini karşılayabilmek için düzenlediği etkinliklerin ikincisini Mahfel Kafe’de gerçekleştirecek.

Özgün tasarımları ile kermeste yer alacak olan katılımcılar, elde edecekleri gelirden arzu edecekleri bir miktarı derneğe bağışlayacaklar. 9 Aralık Cumartesi günü 11.00 -18.00 saatleri arasında Kumbahçe Mahfel Kafe’de düzenlenecek etkinlik boyunca müzik yayını da yapılacak. 

Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği’nden yapılan açıklamada “Hem sokak hayvanlarına destek olmak, hem deniz kenarında keyifli bir gün geçirmek için bu etkinliği kaçırmayın.” denildi. 

Dernek yararına ilk kermes geçen 20 – 21 Ekim günlerinde Ortakent Köyiçi’nde faaliyet gösteren Yağhane Bodrum’da gerçekleştirilmişti.