Motosiklet Sürücüleri Yaralandı

Bodrum’da bir şeridinde asfalt kazıma işlemi yapılan yolda kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücü yaralandı. Meydana gelen başka bir kazada ise sürücüsünün alkollü olduğu otomobille, motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Motosiklet Sürücüleri Yaralandı

İlk kaza, öğle saatlerine doğru Konacık Kanuni Sultan Süleyman Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir şeridinde asfalt kazıma işlemi yapılan yolda seyreden 48 AJM 430 plakalı motosikletin sürücüsü, gidon hâkimiyetini kaybetti. Devrilerek sürüklenen motosikletten düşen sürücü, başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı. 

Yaralı kadına ilk müdahaleyi, caddede kliniği bulunan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Pınar Doyar ve klinik çalışanları yaptı. Acıbadem Tıp Merkezi ambulansına alınan yaralı hastaneye kaldırılırken, genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

2.03 PROMİL ALKOLLE KAZA YAPTI

Bir kaza da Konacık Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Yeni Hastane Kavşağı istikametine doğru seyreden otomobil, sağa dönüş yaptı. O esnada emniyet şeridinde seyreden 48 AJT 866 plakalı motosiklet, otomobile çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılırken otomobil sürücüsünün 2.03 promil alkollü olduğu belirlendi.