Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Kaza, Milas - Bodrum Karayolu'nda meydana geldi. Karayolunda seyreden Güliz Y. idaresindeki 48 ALS 889 plakalı motosiklet, virajda sürücüsünün kontrolünden çıktı. 

Devrilen motosikletten düşüp metrelerce sürüklenen sürücü Güliz Y. ağır şekilde yaralandı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bir kaza da Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yaşandı. Caddede seyreden 48 BZ 574 plakalı otomobil, Mars Mabedi Caddesi'ne dönmeye çalıştı. O sırada aynı istikamete giden Ömer İ. yönetimindeki 16 BHL 118 plakalı motosiklet, otomobile arkadan çarptı. Kazada yaralanan Ömer İ., 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Bodrum - Yalıkavak yolu Kapuz Caddesi'nde ise zincirleme kaza meydana geldi. Caddeye kontrolsüz şekilde çıkan minibüse Yalıkavak istikametine giden hafif ticari araç çarptı. O sırada aracın arkasından takip mesafesi ihlali yaparak gelen otomobil de hafif ticari araca çarpınca zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada otomobilde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı.