Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Bodrum’da abonesiz kullandığı elektriği kesilen şahıs, önce Adm Elektrik görevlisine saldırdı. Saldırgan, daha sonra firmanın binasına gelip ortalığı savaş alanına çevirdi.

Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Edinilen bilgiye göre Cevat Şakir Mahallesi Saldır Şeyh Caddesi'nde yaşayan M.K.'nın abonesiz elektrik kullandığı tespit edildi. 

M.K., bugün akşamüstü saatlerinde elektiği kesmek için eve giden Adm Elektrik görevlisine bıçakla saldırdı. Adm görevlisi, kaçarak canını kurtardı. 

Olaydan kısa süre sonra tesadüfen bölgeden geçen Cevat Şakir Muhtarı Göksel Çamlı'yı fark eden saldırgan, 'sen benim evraklarını nasıl teslim alırsın?' diyerek muhtara yumruk ve bıçakla saldırdı.

M.K., daha sonra Adm Elektrik'in Cumhuriyet Mahallesi'ndeki binasına geldi. Binanın camlarını dubayla kıran şüpheli, firmanın park halindeki otomobillerine de saldırdı, camlarını kırdı.

Firma görevlileri binanın üst katına çıkarak saldırgandan korunmaya çalıştı. İhbarın ardından polis ekipleri olay yerine geldi.

Ortalığı savaş alanına çeviren M.K., polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Firma çalışanlarının büyük korku yaşadıkları ifade edildi. 

Öte yandan M.K. isimli şahsın, bir süredir madde bağımlısı olduğu öğrenildi.