Pazar Günü Bu Yollar Kapalı!..

Bodrum’da hafta sonu gerçekleştirilecek bisiklet yarışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Pazar Günü Bu Yollar Kapalı!..

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 4. Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet Yol Yarışı, 10 Mart Pazar günü uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı rotada yapılacak. 

Yarışı nedeniyle 10 Mart Pazar günü saat 07.00 ile 13:00 arasında geçiş anında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bodrum – Milas Karayolu’nda ise trafik akışı tek şeritten sağlanacak. Yarışla ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

“Yarışı nedeni ile 10 Mart Pazar günü sabah saat 7 ile öğlen saat 13:00 arası bazı yollar trafiğe kapatılacak olup ulaşım diğer yönden geliş gidiş çift şeritten verilecektir. Bu bağlamda 07:00 ile 10:30 arasında Bodrum Milas yolu istikameti Güvercinlik-Mumcular Yol ayrımına kadar olan bölüm, 07:00 ile 13:00 arası Bodrum Hasan Reşat Öncü Caddesini-Kıbrıs Şehitleri caddesine bağlayan kavşak-  Bodrum-Milas Yolu Kızılağaç yol ayrımına kadar olan bölüm, 07:30/13:00 arası Güvercinlik-Mumcular-Bahçeyakası-Kuzyaka-Kısırlar-Beyciler-Mumcular-Pınarlıbelen-Çamlık-Yalı-Eski Bodrum Yolu-Bodrum istikameti trafiğe kapalı olacaktır. Her Hangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek için vatandaşlarımıza önemle duyurulur.”