Pazar Günü Festival Var

Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Bodrum Hamsi Festivali’nin bu yıl 8.si düzenlenecek.

Pazar Günü Festival Var

21 Ocak 2024 Pazar Günü yapılması planlanan festival, Kuzey Irak’tan gelen şehit haberlerinin ardından ertelenmişti. Festival, 11 Şubat Pazar günü Bodrum İskele Meydanında gerçekleştirilecek.

Tonlarca hamsinin pişirilerek ücretsiz olarak dağıtılacağı festivalle ilgili açıklama yapan Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Çelik “Bu yıl gerçekleştireceğimiz festival için çok detaylı bir çalışma yaptık. Dernek Yönetimi olarak Bodrum Belediyesi’nin de desteği ile iş bölümü yaparak festivalin öncesi ve sonrası için tüm detayları planlıyoruz. Festivalimize katılanların keyifli zaman geçirmesi için çalışıyoruz.” dedi.

Bu yılki festivalin sanatçı kadrosunda ise; Hülya Polat, Erol Şahin, Nihat Yılmaz, Safa Tatoğlu, Süleyman Gülten ve Emre Yetimoğlu bulunuyor. Festivalin sunuculuğunu ise geçen yılki gibi Murat Kurt’un yapacağı belirtildi.

Festival alanında oluşturulacak stantlarda yöresel ürünlere ver verilecek.