Bir Aile Yok Oldu

Muğla’dan Manisa’ya tayinleri çıkan Çetinkaya çifti ve 2 çocuğu, Denizli’de geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Bir Aile Yok Oldu

Marmaris Devlet Hastanesi’nde tıbbı sekreter olarak çalışan Hasan Çetinkaya ile eşi Ümmü Çetinkaya'nın memleketleri Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Devlet Hastanesi'ne tayin istediklerinin olumlu sonuçlandı. Çetinkaya çifti tayinlerinin çıkmasının ardından eşyalarını başka bir kamyona yükledikten sonra Alaşehir’e doğru yola çıktı.

Denizli'nin Buldan ilçesinde Mehmet Börekci yönetimindeki 32 ACN 657 plakalı TIR Bozalan mevkisinde karşı şeride geçerek Hasan Çetinkaya (35) idaresindeki 46 P 7454 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır otomobili altına alarak yol kenarına sürükledi, daha sonra şarampole devrildi. Otomobil ise yol kenarında kaldı.

Olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Çetinkaya, eşi Ümmü (31), kızları İkra (6) ve İdil'in (3) hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan tır sürücüsü Börekci Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.