Bodrum’da Gergin Maç...

Bodrum’da oynanan Bodrum FK- Eyüpspor maçında olaylar çıktı, maç durdu. Olayların yatışmasının ardından müsabaka yeniden başladı.

Bodrum’da Gergin Maç...

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan ve Eyüpspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile süren maçta hakem kararları Bodrumlu taraftarların tepkisini çekti. 

Son olarak Eyüpsporlu oyuncunun Bodrum FK oyuncusu Celal Dumanlı'ya yaptığı faul sonrası hakem faul vermeyince Bodrumlu taraftarlar ve Teknik Direktör İsmet Taşdemir hakeme tepki gösterdi. 

Hakemin Taşdemir'e kırmızı kart göstermesiyle ortam iyice kızıştı. Tribünlerden atılan yabancı madde Eyüpsporlu futbolcuya isabet etti, futbolcu yere yığıldı. Eyüp Teknik Direktörü Arda Turan'ın ayağına da yabancı madde isabet etti. Arda da bir süre yer kaldı.

Sahaya giren ambulansa alınan oyuncu hastaneye kaldırıldı. Maçta kulüp başkanları ile Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit de sahaya girip taraftarları yatıştırmaya çalıştı. 

Uzun süre duran maç, yeniden başladı.

Arda Turan, ilk yarının sona ermesinin ardından protokol tribününe yöneldi. Taraftarların tepki gösterdiği Turan, yanındakiler tarafından soyunma odasına götürüldü.