Festival Dolu Dolu Geçti

Bodrum’da kimsesiz hayvanların tedavi masraflarını karşılamak amacıyla festival gerçekleştirildi.

Festival Dolu Dolu Geçti

Sokak hayvanlarının maruz kaldığı trafik kazaları sonrası ameliyat ve tedavilerini üstlenen, terk edilenlere yuva bulmak için çalışan Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği tarafından, Gürece’deki Volo Camping isimli mekanda düzenlenen “Patival” isimli festival, dolu dolu geçti. 

Festivalde çocuklar için atölye çalışmaları gerçekleştirilip çeşitli oyunlar oynandı. Ayrıca Bodrum’daki sokak hayvanlarının sorunları üzerine söyleşi, kahkaha yogası, latin dansları gibi etkinlikler de yapıldı. El emeği ürünlerin satışının yapıldığı festivalde müzik dinletileri de sunuldu. 

Etkinliğin fikir babası ve Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği gönüllüsü Av. Oğul Günal, Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

“Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği, barınaklarda yapılamayan bazı ameliyatların yapılmasını sağlıyor. O derneğe biraz daha destek olmak için böyle güzel bir etkinlik hazırladık. Bu derneğin en büyük gider kalemi sokak hayvanlarının tedavi masrafı. Barınaklarda ne yazık ki kırık ameliyatları yapılamıyor fakat bu hayvanlar ölüme terk edilemez. Bu dernek burada devreye giriyor ve özel veteriner kliniklerinde ücretini vererek tedavilerini üstleniyor.”