Günler Süren Yaşam Savaşını Kaybetti!

Metil alkolden hazırlanan sahte içki bir can daha aldı. Bodrum’da evde yapılmış içki içtikten sonra zehirlenen ve Muğla’ya sevk edilen 3 çocuk babası 65 yaşındaki Ahmet Barut Berge, günler süren yaşam savaşını kaybetti.

Günler Süren Yaşam Savaşını Kaybetti!

Geçen 15 Kasım akşamı, 58 yaşındaki Hasan Rıfat Tumanbay ve arkadaşı 65 yaşındaki Ahmet Barut Berge beraber alkol aldılar. Ertesi gün sabah saatlerinde fenalaşan ve gözlerinin görmediği ifade edilen evli ve bir çocuk babası Hasan Rıfat Tumanbay, hastaneye kaldırılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Evli ve 3 çocuk babası Ahmet Barut Berge de aynı gün fenalaştı. Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada yapılan müdahale ile duran kalbi yeniden çalıştırılan Berge, 112 Acil Sağlık ekiplerince Muğla’ya sevk edildi. 

Mimar olduğu öğrenilen Berge’den günler sonra acı haber geldi. 65 yaşındaki Ahmet Barut Berge, Yücelen Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Berge'nin Bodrum’a getirilen cenazesinin, defnedilmek üzere İstanbul'a gönderileceği bildirildi. 

Muhabir: Hamdi Yörür