Motosiklet Sürücüsü Yaşamını Kaybetti!

Yatağan'da, iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Motosiklet Sürücüsü Yaşamını Kaybetti!

Kaza pazar günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Muğla- Aydın Karayolu Yava Mahallesi mevkiinde Çine istikametine seyir halinde iken, Osman Öğünçlü'nün kullandığı 09 V 1034 plakalı motosiklet ile Oktay Hasköy’ün kullandığı 09 AID 791 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpışma sonrası Osman Öğünçlü motosikletten düştü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Nazilli eski Belediye Başkan Esat Ergüler’in damadı 35 yaşındaki Osman Öğünçlü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan diğer motosiklet sürücüsü ise Yatağan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada, yaşamını yitiren sürücünün sosyal medya hesabından, "Günlük en çok aldığım nasihat" yazısı ile yakıt alırken akaryakıt istasyonu çalışanıyla diyaloğunun yer aldığı video paylaşımı dikkati çekti.

Görüntüde çalışanın, "Ya Osman o kadar araba var, bırak şu motor işlerini. Binme şuna" dediği, Osman Ö'nün ise "kötüyü çağırma, kötüyü çağırma" ifadesini kullandığı yer alıyor.


Muhabir : Durmuş Genç