Şampiyonada Muğla’yı Temsil Edecekler

Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Kontenjan Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Derece alan ilk 6 sporcu Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil edecek.

Şampiyonada Muğla’yı Temsil Edecekler

Oasis Bodrum içerisindeki Akademi Bilardo’da, 5-11 Eylül tarihleri arasında düzenlenen turnuvada 64 sporcu kıyasıya yarıştı. Uğur Kurucu ve Adem Yetkil arasında oynanan final maçında şampiyon Uğur Kurucu oldu. 

Turnuvada şampiyon ile birlikte ikinci Adem Yetkil, üçüncü Mustafa Özbay, dördüncü Muharrem Kılınçkan, beşinci Mustafa Bilgin ve altıncı Serdar Kılıç, 21 Eylül’de Ankara Gölbaşı’nda yapılacak Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek. 

İlk 4’e girenlere ödüllerinin verildiği törende konuşan Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hasan Pamuk, şunları dile getirdi:

“Sözlerime başlarken İzmir’de ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin’i anmak istiyorum. O başlattı, Mustafa Kemal bitirdi. Onların sayesinde bugün bu turnuvaları özgürce yapabiliyoruz. Bu turnuvada emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Hakemlerin fuayesinde bize çok destek veren Oasis yönetimine çok teşekkür ediyorum. Hakemlerin konaklamasında destek veren Tuna Olgay’a teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz elimizden gelen bu. Bilardoyu yaşatmaya çalışıyoruz. Çok da kolay değil. Hakem eksikiğine rağmen, sporcuların birbirlerine gösterdiği anlayışa, centilmenliğe çok teşekkür ediyoruz.”

Dereceye girenlere ayrıca Oasis Bodrum tarafından hediyeler de verildi.