Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig’deki temsilcimiz Bodrumspor, erteleme maçında deplasmanda Çorumspor FK ile karşılaşacak. Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalıkavakspor ise lige verilen bir aylık aranın ardından evinde Ego Spor ile karşılaşacak.

Temsilcilerimizde Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Bodrumspor, 30. Hafta maçında deplasmanda Çorumspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Geçen hafta yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maç, 20 Mart Pazar günü saat 14.00’da Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

Maçı, Konya bölgesi hakemlerinden Raşit Yorgancılar yönetecek. Serdar Osman Akarsu ve Buğra Can Semercioğlu yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Sahaya 3 puan için çıkacak Bodrumspor’da Süleyman Özdamar sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. 

YALIKAVAKSPOR EGO SPOR’U KONUK EDİYOR

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz ise lige verilen bir aylık aranın ardından Ego Spor’u konuk ediyor. 20 Mart Pazar günü Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati 17.00. 

Yalıkavakspor antrenörü Kıvanç Özcan, yaptığı açıklamada “Takım olarak biliyoruz ki ligde her an her şey olabilir bunu daha önceki yıllarda tecrübelemiştik. Bu bilinçle ve istekle antrenmanlarımıza devam ediyoruz, ligde kalan maçlarımızı en iyi şekilde geçirerek sezonu tamamlamak istiyoruz. Yönetimimiz, teknik ekip ve sporcularımın, başarılı bir sezon için inancı, motivasyonu tamdır.” dedi.