Bodrum Bale Festivali Yaklaşıyor

Bu yıl yirmincisi düzenlenecek olan Bodrum Bale Festivali, 5-17 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bodrum Bale Festivali Yaklaşıyor

Türkiye'den ve dünyadan seçkin bale ve modern dans yapıtlarını buluşturacak olan 20'nci Uluslararası Bodrum Bale Festivali, her sene olduğu gibi bu sene de zengin bir program ve zihinlerde iz bırakacak performanslarla sanatseverlerle buluşacak. Bu yıl 5-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin biletleri Biletinial platformundan satışa sunuldu. 6 eserin yer aldığı festival, 12 gün boyunca bale keyfini Bodrum'un eşsiz güzellikteki tarihi mekanlarına taşıyacak.

Baleseverler festival çerçevesinde 5 Ağustos'ta Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen Harem Balesi'ni, 8 Ağustos'ta İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin sahnelediği "Notre Dame'ın Kamburu Balesi"ni, 11 Ağustos'ta Navdhara Hindistan Dans Tiyatrosu tarafından sahnelenen "A Passage to Bollywood" gösterisini, 13 Ağustos'ta İspanyol Flamenco Dans Topluluğu'nun avangart flamenko gösterisi "Woman By Aarn Vivancos"u ve 16-17 Ağustos'ta ise İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen "Don Kişot Balesi"ni izleme şansı bulacak.