Sevgi Dolu Etkinlikler Oasis’te

Sevgililer Günü dolayısıyla Oasis Bodrum’da Alışveriş Sokağı kuruldu. Sokak, ziyaretçilerini ağırlıyor.

Sevgi Dolu Etkinlikler Oasis’te

Bodrumluların vazgeçilmez buluşma noktası Oasis Bodrum, birbirinden güzel etkinliklerle sevgililer gününü karşılıyor. Bu kapsamda Oasis Alışveriş Sokağı kuruldu. Yoğun ilgi gören sokakta takıdan aksesuara, ev dekorasyondan lezzetli atıştırmalıklara kadar pek çok ürün yer alıyor. Alışveriş sokağının yanı sıra müzik dinletileri ve kolye yapım atölyesi ziyaretçilerle buluşuyor. 

Alışveriş Sokağı’nın ilçedeki yerel üreticilerin el emeği ürünlerini Bodrumlularla bir araya getirdiğine dikkati çeken Oasis Görsel ve Kreatif İşler Müdürü Savaş Avcı, Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

“Sevgililer Günü nedeniyle kurulan Alışveriş Sokağı, yoğun ilgi görüyor. Birbirinden güzel ürünlerimizi stantlarda yerini aldı. Ayrıca müzik dinletileri ve atölye çalışmalarımız var. Dolu dolu bir etkinlik organize ettik. Etkinliğimiz 14 Şubat tarihine kadar sürecek.”

Soya wax ile yaptığı mumları Bodrumluların beğenisine sunan Beste Dinç, “Bu tarz etkinliklerde, keyifli organizasyonlarda ürünlerimizi pazarlıyoruz. Standımızı kimyager arkadaşımla birlikte açıyoruz. Onun da parfüm markası var. Soya wax, soya fasulyesi malzemesinden üretilen bir yağ. Bu madde ve birtakım esansları kullanarak doğal mumlar yapıyorum. Çok da uzun ömürlü. Aynı zamanda vegan. Kahve, lavanta, odunsu kokular gibi kişinin tercihine göre farkı seçenekler mevcut. Markamın ismi Nifirne. Bu ismin benim için çok önemli bir anlamı var. Asmanın ikinci kez verdiği üzüm anlamına geliyor. Ben de annemle babamın ikinci çocuğuyum. Babam da bana Nifirnem derdi. Benim için çok anlamlı olduğundan dolayı bu ismi tercih ettim. Babamı da iki sene önce kaybettim. O yüzden anlamı çok büyük. Standımızda kimyager arkadaşımın parfümleri de var. Hem yağ formunda hem de sprey olarak parfümleri var. Ünlü markaların muadillerini tamamen el yapımı olarak yapıyor.”

2 yıldır Bodrum’da yaşayan Ukraynalı Daria Doroshyna ise annesi ile yaptığı pasta ve kurabiyeleri Alışveriş Sokağı’nda beğeniye sundu. Bodrumluların ilgisinden çok memnun olduğunu söyleyen Daria Doroshyna, fındık, ceviz, üzüm, karamel, marşmelov, fıstık, çikolata, bal gibi ürünlerden yaptıkları Ukrayna’ya özgü pasta ve kurabiyelerin beğeni topladığını dile getirerek “Ukrayna lezzetleri burada çok seviliyor.” dedi. 

Etkinlikte müzik dinletisi sunan Groovers Trio, performansı ile beğeni topladı. Oasis Sevgililer Günü Alışveriş Sokağı, 14 Şubat Çarşamba akşamına kadar sürecek.