Türkiye Finallerine Katılacaklar...

Aralarında Bodrum’dan sporcuların da yer aldığı Ören Doğa Sporları Kulübü (ÖRDOST) sporcuları, Yamaç Paraşütü Ege Bölgesi Hedef Yarışması’nda birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Türkiye Finallerine Katılacaklar...

Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) tarafından Uşak Sportif Havacılık Kulübü öncülüğünde düzenlenen organizasyona katılan 55 sporcu, dereceye girmek için mücadele etti. İlçedeki 400 metre yükseklikteki Kemer Dağı'ndan atlayan sporcular, Kemer Mahallesi'nde belirlenen alana iniş yaptı. Yarışmanın tamamlanmasının ardından sporcular gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Yarışmada aralarında Bodrum’dan sporcuların da yer aldığı Ören Doğa Sporları Kulübü, kısıtlı imkanlar ve emanet malzemelerle mücadele etti.

Nilgün Dumanlar, Ayhan Öztürk, Erol Demirtaş ve Turan Tura Demirtaş ile yarışmaya katılan ÖRDOST, yarışmaları birinci olarak tamamladı. Kulüp sporcusu Tarık Çelikörs ise bireysel olarak yarıştı. 

Kulüpler arasında birinciliği kazanan ÖRDOST, Eylül ayında Eskişehir’de yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.