Uzayan Çalışmalar Tepki Çekiyor!..

Bodrum’da elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları sürüyor. Çalışmalarda kazılan yolların uzun süre kapatılmaması vatandaşın tepkisini çekiyor.

Uzayan Çalışmalar Tepki Çekiyor!..

Bitez Mahallesi’nde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar özellikle Bergamut Caddesi ve Pomelan Caddesi’nde yoğunlaştı. Bir yandan kazma işlemi yapılırken, bir yandan da elektrik hatları döşeniyor. 

Kimi mahalle sakinleri ise çalışmaların uzadığını ifade ederek tepkisini dile getiriyor. Özellikle Pomelan Caddesi üzerinde 10 gün önce açılan çukur, araçların geçişinin zorlaştırıyor. İçi suyla dolu çukurun içinden geçmek zorunda olan sürücüler, duruma tepki gösteriyor. Kent Haber’e ulaşan bir vatandaş, “Bu çukur 10 günden beri açık. Toprakla kapattılar fakat su dolu olduğu için daha kötü oldu. Mıcırla kapatılsa daha iyi olurdu” dedi. 

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da dünkü meclis toplantısında bahse konu çalışmalara değinerek şöyle dedi:

“Elektrik hatlarını yeraltına alma kazıları özellikle Bitez bölgesinde yoğunlaştı. Orada da o iş bittikten sonra yine elektrik dağıtım firmasının bizle yaptığı protokol gereği oraların hepsinin asfaltını da üstlenmiş durumda. Yine biz yapacağız ama parasını alacağız. Bunlar bittikten sonra inşallah bir daha bu sıkıntılarla karşılaşmayacağız.”