Olumsuz Hava Koşulları Etkili Oluyor

Bodrum’da cuma gecesinden itibaren fırtına ve yağış etkili oluyor. Olumsuz hava koşulları yüzünden bazı bölgelerde meydana gelen uzun süreli elektrik kesintileri vatandaşların mağdur olmasına neden oldu.

Olumsuz Hava Koşulları Etkili Oluyor

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nün fırtına ve yağış uyarısı yaptığı Bodrum’da gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oldu. Rüzgar öğleden sonra fırtına şeklinde esti. Aralıklarla yağan yağmur, zaman zaman gök gürültüsüyle birlikte şiddetini arttırarak etkili oluyor. Kuvvetli yağışla dolan dere yataklarından denize ulaşan yağmur suları, Gümbet Koyu’nda denizin rengini değiştirdi. Akşamüstü saatlerinde ise yaklaşık 5 dakika boyunca şiddetli dolu yağışı oldu. 

SAATLER SÜREN ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞADI

Bodrum’da bugün saatlerce süren elektrik kesintileri de yaşandı. Gümüşlük’te yüksek gerilim hattına yıldırım düşmesi sonucu, hatta arıza meydana geldi. Sabah saatlerinden itibaren bölgede elektrik kesildi. 

Bodrum’un bazı bölgelerinde de yıldırım düşmesinden ötürü elektrik kesintileri yaşandı. Aydem ekiplerinin oluşan arızaları gidermek için çalıştığı ifade edildi.