Her Köşeden Aynı Şikayet Geliyor!

Bodrum’da altyapı ve inşaat çalışmalarında kullanılan ağır tonajlı araçlar ve kış şartları yüzünden bozulan yollar, vatandaşın tepkisini çekiyor.

Her Köşeden Aynı Şikayet Geliyor!

Yoğun bir inşaat faaliyetinin olduğu Bodrum’da hafriyat kamyonu ve beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların etkisiyle Yarımada’nın birçok bölgesinde yollar bozuluyor. Yağmurla birlikte özellikle ara sokaklarda çökmeler meydana geliyor. İlçenin farklı noktalarında devam eden altyapı çalışmaları sebebiyle de yol problemleri yaşanmaya devam ediyor. 

Bu sıkıntıların yaşandığı yerlerden biri de Gürece Mahallesi’deki 7. Sokak. Sokakta yağış ve ağır tonajlı araçların etkisiyle yol iyice bozulmuş. Mahalleli yolun bazı bölümlerine taş koyarak araçlarını geçirmeye çalıştığını ifade ediyor. 

Mahalle sakinlerinden Özkan Aslan, yağmur yağdığında yolla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını ifade ederek "Yağmur yağdığında kamyon falan geçtiği zaman her taraf çamur oluyor. Arabanın altı vuruyor. Bu yol kıştan beri böyle. 2-3 aydır. Ben yola taşları dolduruyorum, düzeltiyorum. Bir kamyon geçiyor yine aynı oluyor. Daha önceden bir asfalt vardı ama bozuldu. Yani her yağmur yağışında çok sorun yaşıyoruz burada" dedi.

Özkan Aslan, bölgede su sorunlarının da olduğunu ifade edip sokağa ince bir borudan şebeke suyu geldiğini ve bölgeye yetmediğini de sözlerine ekleyerek "İnce bir boru. Burada 10-15 aile var. Zaten su yetmiyor. Defalarca söylememize rağmen ‘yukarıdan ana hat getireceğiz, aşağıdan ana hat getireceğiz’ diyorlar. Şu anda zaten yetmiyor. Yazın hiç yetmiyor.” şeklinde konuştu.