Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı

Bodrum’da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, 1 motosiklet sürücüsü yaralandı.

Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde öğle saatlerinde yaşanan kazada, Gümbet Kavşağı’ndan Konacık istikametine doğru ilerleyen iki araç kaza yaptı. İddiaya göre aynı istikamette ilerleyen 35 BGJ 221 plakalı motosikletli, araçlara çarpmamak için ani manevra yaptı. Süratli olduğu iddia edilen motosiklet, o esnada ana yola çıkış yapan 48 BB 7410 plakalı minibüse arkadan çarptı. Kaza anında bir gürültü duyduğunu belirten minibüs sürücüsü, her şeyin çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğini ve olayı tam olarak anlayamadığını dile getirdi. Kazada yaralanan ve bacağında kırık olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Kaza esnasında minibüste bulunan ve büyük panik yaşayan yolcular, olay yerine gelen başka bir minibüsle yolculuklarına devam ettiler.

Kaza sebebiyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Olay yerine gelen trafik polisi ekibince kazayla ilgili tutanak tutuldu. Yaşanan kazada ağır hasar alan ve kullanılamaz hale gelen motosiklet, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. 

Ekiplerin çalışmaları tamamlandıktan sonra trafik normal akışına geri döndü.