Cinayet Zanlısı 2 Kişi Tutuklandı!..

Milas’ta iki kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayet olayıyla ilgili jandarma tarafından yakalanan iki cinayet zanlısı, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Cinayet Zanlısı 2 Kişi Tutuklandı!..

Karacahisar Mahallesi’nde dün gece yaşanan olayda, bir kişi yol kenarında hareketsiz halde bulundu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, vücudunda silahlı yaralama bulunan ve Tamer Koç olduğu tespit edilen kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.  Geniş çaplı soruşturma başlatan Milas Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yakın bir evde yaptığı aramada evin bodrum katında yine vücudunda silahlı yaralama bulunan Şener Şen’in cansız bedenine ulaştı.

Tamer Koç ve Şener Şen’in cansız bedenleri kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi amacıyla morga kaldırıldı.

ALACAK VERECEK MESELESİ KANLI BİTTİ

Milas Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Suç Araştırma Timi,  cinayet olayıyla ilgili başlattıkları soruşturma kapsamında, alacak verecek meselesi sonucu çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle yaşandığı öne sürülen cinayetin zanlısı olduğu öne sürülen H.K. ve oğlu A.K.’yı suç aleti olarak değerlendirilen tabanca ile yakalayarak gözaltına aldı.

Karakoldaki işlemlerin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edilen H.K. ve A.K., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Kaynak: Haber Milas