Kamyonet Sürücüsü Tutuklandı

Bodrum'da ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir kamyonetin motosiklet sürücüsüne çarparak ölümüne neden olduğu kazada kamyonet sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamyonet Sürücüsü Tutuklandı

Kaza, sabah saatlerinde Konacık Kavşağı'nda meydana geldi. Kendisine yeşil ışık yanması sonrası Alparslan Türkeş Bulvarı'ndan Konacık Kavşağı'na giren, 48 Y 2227 plakalı İmadet Karacan idaresindeki motosiklete, anayolda ışık ihlali yaptığı iddia edilen kamyonet çarptı. Motosiklete çarptıktan sonra durmayan kamyonet, hızla kaza yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansı ile hastaneye kaldırılan ve MUSKİ çalışanı olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yakalanarak gözaltına alınan kamyonet sürücüsü B.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Öte yandan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Başımız sağ olsun. Bodrum Milas Kanalizasyon ve Atıksu birimimizde çalışan mesai arkadaşımız İmadet Karacan’ı elim bir kaza sonucu kaybettik. Evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.”