Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Bodrum Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak uzun yıllar görev yapan ve yaklaşık iki sene önce emekli olan Dr. Murat Karamustafaoğlu (56), karaciğer, dolaşım sistemi ve solunum sistemi rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görüyordu. Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alınan Karamustafaoğlu’ndan dün acı haber geldi. 

Bodrum’un sevilen doktorlarından, evli ve 2 çocuk babası Murat Karamustafaoğlu’nun vefatı büyük bir üzüntüye neden oldu.

Karamustafaoğlu için ilk tören Bodrum Devlet Hastanesi önünde yapıldı. Törene meslektaşları, hastane çalışanları ve çok sayıda seveni katıldı. 

Öğle namazı sonrası Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Adliye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda seveni katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası Uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu’nun cenazesi, yaşamını sürdürdüğü Çamlık Mahallesi’nde toprağa verildi.