Denizi Tuvale Taşıyan Sergi

Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi, 03–09 Temmuz tarihleri arasında Nata Drago’nun kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Denizi Tuvale Taşıyan Sergi

11.11.1980 Kırım'da doğan Nata Drago sanatçıların arasında büyümüş ve bu yüzden çocukluğundan beri sanatla ilgileniyor. Tutkusunu takip ederek Devlet Sanat Koleji, Devlet Kharkiv Sanat Akademisi ve Poltava Devlet Pedagoji Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar ve Pedagojik bölümünden mezun olan sanatçı, Sosyal Psikolog öğretmeni olarak uzmanlaştıktan sonra Ukrayna'da çalışmalarına devam etmiş.

Sanatçı en büyük aşkını, derin ve ilham dolu deniz olarak, anlatıyor. Uzun yıllar yağlı boya ile kucaklaştıktan sonra deniz, kendisini sulu boyaya yöneltmeye başlamış. 
Nata Drago ulu boya ile çalışmalarını "Sulu boya bir hayat benzetmesidir. Delicesine güzel, tahmin edilemez, tutku dolu, yapılanların, gerçekleşenlerin geri alınamadığı, bununla birlikte çoğu zaman ilk başta hata gibi görünen bir şeyin hoş ve büyülü güzelliklerle sonuçlanmasıdır.” sözleriyle dile getiriyor. 

Sergi, 03 Temmuz Çarşamba günü saat 18:00’da Milta Bodrum Marina’da açılacak.