Dünya Fenerbahçeliler Günü Kutlandı

Bodrum’da Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla coşkulu bir kutlama programı hazırlandı.

Dünya Fenerbahçeliler Günü Kutlandı

19 Temmuz günü Türkiye’de ve Dünya’nın birçok ülkesinde Fenerbahçe sevdalıları tarafından kutlanan “Dünya Fenerbahçeliler Günü”nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından bir kutlama programı hazırlandı. 

Kutlamanın yapıldığı Regia Mare Otel, Fenerbahçe bayrakları ile donatılırken, Pusula grubu geceye şarkıları ile renk kattı. Kutlamaya, Türkiye’nin farklı kentlerinden Fenerbahçe derneklerinin temsilcilerinin de aralarında olduğu çok sayıda sarı lacivertli taraftar katıldı. 

Havai fişek, meşale şovlarının yanı sıra sürpriz hediye çekilişlerinin de yapıldığı gecede takımın imzalı forması açık artırmayla satıldı. 

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli bir kutlama programı hazırladıklarını ifade ederek şöyle dedi;

“Biz bu kutlamayı gelenek haline getirdik. Her sene 19 Temmuz’da Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutluyoruz. Bu sene yine heyecanlıyız Türkiye’nin dört bir yanından ve Avrupa’daki birçok renktaşımız gecemizi onurlandırdı.”