2 Otomobil Çarpıştı; 1 Yaralı

Bodrum’da 2 otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

2 Otomobil Çarpıştı; 1 Yaralı

Kaza, Konacık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Seyyit Onbaşı Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Daha önce de pek çok sayıda kazanın meydana geldiği kavşakta bu kez iki otomobil çarpıştı. Seyyit Onbaşı Caddesi’nde seyreden 48 DR 190 plakalı otomobil ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde ilerleyen lüks otomobil, kavşakta çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle 48 DR 190 plakalı otomobil kaldırıma savruldu, otomobilde yolcu olarak bulunan Muharrem Ö., yaralandı. İhbarın ardından kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansına alınan yaralı, hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 

Öte yandan bölgeden geçen sürücüler, bahse konu kavşakta alınan önlemlerin kazaları engellemeye yeterli olmadığını ve yola kasis yapılarak kazaların önüne geçilebileceğini söylediler. 

MOTOSİKLET, KAVŞAKTAKİ ADAYA ÇIKTI

Bodrum'da gece saatlerinde yaşanan trafik kazasında ise Turgutreis istikametinden ilçe merkezine seyreden motosiklet, duramayarak Bitez Kavşağı'ndaki adaya çıktı. Kaza motosiklet sürücüsü yaralanırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.