Kaza Üstüne Kaza!..

Bodrum’da yaşanan trafik yoğunluğu, kazaları da beraberinde getiriyor. Bugün de ilçenin farklı noktalarında yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Kaza Üstüne Kaza!..

Sabah saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde ilçe çıkış istikametine doğru seyreden 34 KV 8605 plakalı araç, Hastane Kavşağı’nda kırmızı ışıkta durdu. O esnada arkadan gelen 2 araç duramayınca 3 araç birbirine girdi. 

Maddi hasarla atlatılan kaza esnasında büyük korku yaşayan 2 çocuk, 112 Acil Sağlık ambulansıyla tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. 

PAKET SERVİS MOTOSİKLETİ KALDIRIMA ÇARPTI; 1 YARALI

Öğleden sonra Konacık Atatürk Bulvarı’nda yaşanan diğer kazada ise Bodrum istikametine doğru seyreden Hüseyin Özmen idaresindeki paket servis motosikleti, Avenue AVM önünde kaldırıma çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi o esnada bölgeden geçen Tepecik Camii İmamı Yüksel Kılınçarslan ve Muğla 911 Dernek Başkanı Cenk Ayata ile vatandaşlar yaptı. 

Yüzünde kanama olduğu görülen yaralı, 112 Acil Sağlık ambulansı ile hastaneye kaldırılırken genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.