Kaza Üstüne Kaza

Milas’ta balık yüklü bir TIR'ın devrilmesiyle yaşanan kazada, 1 kişi yaralandı. Aynı yolda başka bir kaza ise maddi hasarla atlatıldı.

Kaza Üstüne Kaza

Söke- Milas karayolunda seyir halindeki 33 AVY 47 plakalı TIR, Şenköy Mahallesi'ndeki kavşağa yakın bir yerde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Devrilerek sürüklenen TIR, daha sonra Milas yönünde karayolunu tamamıyla trafiğe kapadı. TIR'da yüklü balıkların bir kısmı da kaza nedeniyle yola döküldü.
Kazada, TIR sürücüsü yaralandı. Çevredekilerin ilk müdahalede bulunduğu TIR sürücüsü, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. 
Kaza sonrası yol, Milas yönünde trafiğe kapandı. Güvenlik güçleri olay yerine gelerek tıkanan trafiği diğer yöne sevk ederek trafiği kontrollü olarak açtı. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Aynı yolda dün de bir kaza meydana geldi. Bodrum’dan İzmir’e giden 34 GJM 280 plakalı otomobil, Selimiye Mahallesi’ndeki bir restorana dönüş yaptığı sırada aynı istikamete giden kamyonet arkadan çarptı. Çarpmanı etkisiyle kamyonet restoranın bahçesine girdi. Kaza, maddi hasarla atlatıldı.