Terk Edilmiş Vaziyette Bulundu

Bodrum’da geçtiğimiz günlerde çalınan bir motosiklet, parçaları sökülmüş olarak terk edilmiş vaziyette bulundu. Motosikletin üzerinde ve paspasın altında bulunan plakalar, son günlerde çok sık gündeme gelen motosiklet hırsızlıklarının organize bir yapının işi olduğunu düşündürüyor.

Terk Edilmiş Vaziyette Bulundu

Yokuşbaşı Mahallesi Suluhasan Caddesi’nde yaşamını sürdüren Erkan Arı isimli vatandaşın park halindeki 48 AEC 798 plakalı 2020 model Honda Spacy marka beyaz renkli motosikleti, geçen hafta kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Başında kaskla motosikletin yanına gelen şahıs, motosikleti eliyle iterek yokuşun başına kadar getirdi. Ardından motosikletin üzerine binerek iniş aşağı giden şahıs, gözden kayboldu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. 

Motosiklet bugün ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi civarında terk edilmiş vaziyette bulundu. Motosikletin üzerinde çalıntı başka bir motosiklete ait plakanın takıldığı öğrenildi. 

Kent Haber’e açıklama yapan Erkan Arı, “Motosikleti gören bir vatandaş, polise ihbarda bulunmuş. Bunun üzerine motosiklet bulundu. Üzerinde başka bir motosiklete ait plaka vardı. Ayrıca paspasın altında bir plaka daha vardı. Bu plakalar, çalıntı motosikletlere ait plakalar. Motosikletimin aküsünü sökmüşler, sağ aynasını sökmüşler. Şu anda çalışmıyor. Hasar vermişler.” dedi.