Yağış ve Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Bodrum’da etkili olan sağanak yağış, kazaları da beraberinde getirdi. Güvercinlik yolunda bir otomobilin devrildiği trafik kazası, maddi hasarla atlatıldı.

Yağış ve Dikkatsizlik Kaza Getirdi

İlçede öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış, dikkatsizlikle birleşince kazalar kaçınılmaz oldu. Bodrum’dan Milas istikametine doğru seyreden 3 otomobil, kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle otomobillerden biri refüje devrildi. İhbarın ardından kaza yerine 112 Acil Sağlık ve Bölge Trafik ekibi sevk edildi. 

Kazada yaralanan olmazken, kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılarak trafik akışı normale döndürüldü. 

Milas’ta bir TIR'ın otomobilin üzerine devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında ise 3 kişi yaralandı. Milas-Söke karayolu Eğridere kavşağında meydana kazada, Söke istikametine doğru seyir halinde bulunan 48 VD 440 plakalı TIR, sebebi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yanında seyir halinde bulunan 34 TM 4649 plakalı aracın üzerine devrildi. Kazanın ardından TIR’da yangın meydana geldi. 

TIR’da çıkan yangını Milas İtfaiye Grup amirliği ekipleri müdahale ederek kontrol altına alırken, kazada yaralanan 3 kişi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.